Ans Hand Massage

Naast Ontspanningsmassage voor het hele lichaam kun je ook kiezen voor een deel ervan b.v. alleen de rug of benen.
Uit mijn opleidingen heb ik eigen, doeltreffende en heerlijke massages gemaakt. Uniek dus en nooit helemaal hetzelfde.
Je kunt kiezen uit:
1. Een zachte massage, een ontspannende massage met warme olie, ideaal om te genieten, ontspannen, laagdrempelig. Hier kunnen b.v. ook hotstones, etherische olie worden ingezet.
2. Een stevige massage,  voor iemand die graag wat dieper wil, vanwege lichte pijnklachten of gewoon dat prettig vind. Hier kunnen b.v. ook bindweefseltechnieken, qua sha of cupping worden ingezet.
Hierbij worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
3.  Lomi Lomi,  een ontspannende techniek die vloeiend met onderarmen en handen over het hele lichaam gaat, met gebruik van veel olie. 

De Lomi Lomi wordt alleen aan vrouwen gegeven. Helaas heren. 

4. Stoelmassage, Ook hier de keuze uit zacht met olie en gebruik van Indiase Hoofdmassage technieken of stevig met Shiatsu grepen of gebruik van Bamboestok of Qua Sha.

Ik vind het belangrijk dat massage voor iedereen beschikbaar is dus ook voor lage inkomens en ook daar zet ik mij voor in.
Daarom reken ik een uurtarief van € 40,-- *
Een half uur is € 20,--
(Bij betaling is mogelijk om te pinnen.)
* Bij gebruik van kruidenstempels meerprijs van € 20,-- (2x te gebruiken). En bij een voetenbadje vooraf met magnesiumzout € 5,--

De kracht van massage.
Zeker niet te onderschatten wat dit lichamelijk en geestelijk los kan maken. Het kan stress verlagend werken, stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen.
Inmiddels ben ik hierin deskundig opgeleid met de juiste papieren, ook ben ik lid van een beroepsvereniging zodat je zeker weet dat je in vertrouwde handen bent.

Heb je medische problemen, ga dan eerst naar een dokter of fysiotherapeut om te vragen of massage mogelijk is.

Een afspraak of vragen over massage?
anshandmassage@gmail.com

Hieronder binnenkort een korte foto-impressie over alle massages.

Ontspanningsmassage; diverse soorten massage, deskundige massage, kracht van massage, stressverlagend, deskundig opgeleid
Ontspanningsmassage
Klassieke massage
Lomi Lomi
Indiase Hoofdmassage
Hotstone
Kruidenstempel massage
Voetmassage
Aroma Touch